background image
 

 

 

 

Wij zijn Twan en Claudia Gloudemans, wij zijn in januari 1998 een melkveebedrijf gestart in Hjo Zweden, toendertijd met een aangebonden stal voor 98 koeien met een melkquotum van 576 ton.

In 2000 hebben we onze eerste ligboxenstal gebouwd met plaats voor 137 koeien, en hadden we de droge koeien nog in de oude aangbonden stal staan.

In  2010 zijn we begonnen met de verlenging van de ligboxenstal met 48 meter en  in februari 2011 hebben we het 2degedeelte in gebruik genomen. Waarin we 156 ligboxen hebben en een groot strohok waarin de koeien de laatste 2 weken van de droogstand liggen.

Onze koeien worden gemolken in een draaimelkstal met 16 plaatsen, die we in 1999 tweedehands  in Nederland hebben gekocht, maar deze draait na een paar vernieuwingen nog  steeds prima, al wordt hij inmiddels wel wat klein.

Inmiddels wonen we hier met onze 3 kinderen Kylie geboren in 2002, Gwen in 2003 en Liss in 2008 en hebben we het hier prima naar onze zin.

Naast ons melkveebedrijf houden we ons bezig met het helpen van anderen nederlanders met het zoeken naar een geschikt agrarisch bedrijf via Interfarms. Verkopen we stalinrichting via De Boer en mengwagens van USA equipment en de bemester van Bomech. Meer informatie vindt u hierover onder de verschillende tabs.